τακάκια & δίσκοι μηχανής

Τακάκια φρένων μοτοσικλέτας

EBC ATV & Dirt

EBC ATV & Dirt

Για την απόλυτη ανθεκτικότητα, η EBC παρουσιάζει τα μαξιλαράκια σειράς υψηλής πυκνότητας της σειράς "R" και τα μαξιλαράκια της σειράς. Ένα συσσωματωμένο υλικό χαλκού που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας στις ΗΠΑ, η σειρά "R" βαρέως τύπου ATV και τα τακάκια moto-x έχουν γίνει ένα πρότυπο aftermarket που προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα, υψηλή αντοχή στη μόλυνση από λάσπη, νερό, άμμο και χαλίκι κ.λπ. προσφέροντας μειωμένη βλάβη δίσκου και μεγάλη διάρκεια ζωής του μαξιλαριού.
EBC Carbon X & TT ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ

EBC Carbon X & TT ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ

Τα τακάκια φρένων EBC Brakes ™ Carbon X ή TT είναι κατάλληλα για χρήση στο δρόμο ή εκτός δρόμου. Δημιουργούνται από εμποτισμένο υβριδικό άνθρακα για να προσφέρουν μέση διάρκεια ζωής και δροσερή θερμοκρασία φρεναρίσματος δίσκου.
EBC Double-H ™ Sintered Superbike

EBC Double-H ™ Sintered Superbike

Η ασφάλεια φρένων ECE R 90 εγκεκριμένη και δοκιμασμένη με TUV, αυτά τα τακάκια φρένων εξαιρετικά υψηλής τριβής HH παραμένουν ηγέτες της αγοράς πάνω από τα υπόλοιπα καθώς τίποτα άλλο δεν υπερβαίνει τις επιδόσεις του Double-H ™ Sintered Superbike Brake Pad. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο πυροσυσσωμάτωσης στο Οχάιο, τα τακάκια φρένων Double-H ™ Sintered Superbike αποδίδουν καλά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, είτε είναι στεγνά είτε υγρά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής για πολλά μίλια. Για χρήση αγώνων, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συντεταγμένες περιοχές EPFA ή GPFAX.
EBC V-Pads ™ Semi-sintered ™ Touring

EBC V-Pads ™ Semi-sintered ™ Touring

α φρένα EBC ™ Semi-Sintered V-Pads ™ είναι ένα νέο μεικτό ημι-συντηγμένο τακάκι που συνδυάζει τις υψηλότερες ιδιότητες ενός οργανικού τακάκι φρένων με την αντοχή ενός ισοδύναμου ταμπόν φρένων που έχει συντηχθεί. Η γκάμα τακάκια φρένων Vee έχει σχεδιαστεί για την αγορά βαρέων cruiser/streetbike ως ανταλλακτικό τακάκι.
EBC EPFA Sintered Fast Street & Τακάκια φρένων Trackday

EBC EPFA Sintered Fast Street & Τακάκια φρένων Trackday

Το EBC Brakes kes EPFA Sintered Pads για Fast Street and Trackday, κατασκευής ΗΠΑ, είναι ένα premium μαξιλάρι δρόμου μεγάλης διάρκειας ζωής με βελτιωμένη αντοχή στο ξεθώριασμα και ανακύκλωση θερμότητας και βελτιωμένα χαρακτηριστικά θορύβου. Το EPFA είναι ένα εξαιρετικό μαξιλάρι για βαριά ποδήλατα δρόμου, κρουαζιερόπλοια και ταχύτερα superbikes, καθώς και διαλείπουσα χρήση πίστας.
EBC GPFAX  Αγωνιστικά τακάκια

EBC GPFAX Αγωνιστικά τακάκια

Τα τακάκια φρένων GPFAX Sintered Race προορίζονται μόνο για αγώνες . Αυτό είναι ένα μείγμα τακάκι που έχει υψηλότερη τριβή και πολύ καλύτερο φρενάρισμα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν φρένων στην αγορά.Τα τακάκια φρένων GPFAX Sintered Race έχουν μακράν την υψηλότερη τριβή με μέτρηση μεταξύ 0,6 και 0,7 και αποδίδουν το πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα πέδησης. Εξαιτίας αυτού του παράγοντα, είναι ακατάλληλα για χρήση στο δρόμο ή για ελαστικά δρόμου. Το μηδέν ξεθώριασμα των φρένων είναι εγγυημένο και η θερμική σταθερότητα αυτών των τακακιών είναι τέλεια αφήνοντας τον δρομέα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς αγώνες.
Σειρά MXS Moto-X Αγωνιστικά τακάκια

Σειρά MXS Moto-X Αγωνιστικά τακάκια

Τα τακάκια φρένων της σειράς EBC MXS είναι τακάκια φρένων moto-x που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ σε εργοστάσιο πυροσυσσωμάτωσης με μακράς διάρκειας κράμα συντηγμένου χαλκού. Ιδανικό για αγώνες εκτός δρόμου και σπορ. Χαρακτηριστικά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Υψηλή αντοχή και τριβή για χρήση εκτός δρόμου NOT R 90 street legal ή TÜV δοκιμασμένο
EBC Organic Τακάκια φρένων μοτοσικλέτας

EBC Organic Τακάκια φρένων μοτοσικλέτας

Τα ανταλλακτικά τακάκια φρένων μοτοσικλέτας EBC Brakes ™ Organic OE κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας ECO ενώσεις τακάκια φρένων που παρέχουν δύναμη ακινητοποίησης στα δάχτυλα. Με περισσότερα από 40 εκατομμύρια σετ που πωλήθηκαν παγκοσμίως, η οργανική ένωση E327 ήταν ένα προϊόν EBC με υψηλές πωλήσεις για πάνω από 15 χρόνια και είναι κατάλληλο για όλες τις μοτοσυκλέτες δρόμου και τα σκούτερ.
SV Series Severe Duty Brake Pads

SV Series Severe Duty Brake Pads

Αν θέλετε αντοχή ... αυτό είναι το μαξιλάρι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε! Σύνθετο κράμα χαλκού υψηλής πυκνότητας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε εφαρμογές κοινής ωφέλειας σε ATV, ειδικά σε συνθήκες υγρής, λάσπης, σκόνης και βρωμιάς. Δεν θα βρείτε μακράς διάρκειας βοηθητικό μαξιλάρι!
SXR Side By Side Race Formula Brake Pads

SXR Side By Side Race Formula Brake Pads

Καινούργια από τα φρένα EBC, η SXR side -side σειρά τακάκια φρένων τύπου race είναι η τελευταία προσφορά απόδοσης για την αγορά SxS και προσφέρει απαράμιλλη πέδηση και διάρκεια ζωής σε σχέση με τα τυπικά ή άλλα ανταλλακτικά. Κατασκευασμένο στις Η.Π.Α., η νέα γκάμα EBC συγχωνεύεται σε έναν ειδικά σχεδιασμένο κλίβανο για να παράγει ένα εξαιρετικό μείγμα υλικού εκτός δρόμου που προσφέρει μαζική τριβή και σταθερότητα θερμότητας. Ανθεκτική στη λάσπη, την άμμο και την τριβή, η νέα σειρά EBC SXR είναι διαθέσιμη για όλα τα δημοφιλή μοντέλα SXR - ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για αυτά τα τακάκια παρακάτω.
EBC VLD Limited Edition Chrome Pads

EBC VLD Limited Edition Chrome Pads

Τα EBC Brakes ™ Semi-Sintered Limited Edition Chrome Backed VLD Pads είναι τα ίδια με τα EBC Brakes ™ ημι-πυροσυσσωματωμένα V-Pads ™ αλλά έχουν γυαλισμένες πλάκες από χρώμιο αντί για πορτοκαλί πλάκες.Τα ημι-συντηγμένα τακάκια ELD Brakes are είναι μακράς διαρκείας κατασκευασμένα από ΗΠΑ με περιεκτικότητα σε χαλκό 30% κατά βάρος σε μήτρα υψηλής πυκνότητας για να προσφέρουν το καλύτερο και των δύο κόσμων-μεγάλη αίσθηση φρένων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με χαμηλή μεταφορά θερμότητας και λιγότερες ζημιές στο δίσκο. Το Αυτά τα ημι-συντηρημένα VLD μαξιλαράκια είναι περιορισμένης εμβέλειας διαθέσιμα για ορισμένα καταδρομικά και μεγάλα, όπου η παρατεταμένη διάρκεια ζωής μπορεί να είναι πλεονέκτημα. Η ανθεκτικότητα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με ένα πλήρες πυροσυσσωματωμένο τακάκι με μεγάλη απόδοση φρένων σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας.

Δίσκοι και ρότορες φρένων μοτοσικλετών

Πλωτά στροφεία φρένων MC

Πλωτά στροφεία φρένων MC

Οι ρότορες X και XC Floating MC είναι οι ελαφρύτεροι ρότορες που μπορείτε να αγοράσετε, θα εξαλείψουν όλα τα προβλήματα δονήσεων και θα διαρκέσουν περισσότερο από τους συμβατικούς ρότορες χρησιμοποιώντας τεχνολογία στρογγυλού κουμπιού. Και τα δύο σχέδια μειώνουν περαιτέρω το βάρος χρησιμοποιώντας μόνο έξι κουμπιά κίνησης. Αυτό μειώνει περαιτέρω το βάρος μονάδας έως και 300 γραμμάρια. Οι ρότορες Χ διαθέτουν πλήρεις κύκλους, κυκλικές λεπίδες ρότορα Οι ρότορες XC διαθέτουν περιγράμματα ελαφρύτερου προφίλ βάρους.
Polished Stainless Rotors for Big Twins

Polished Stainless Rotors for Big Twins

Το EBC παράγει μια πλήρη σειρά πλωτών στροφείων για σύγχρονα μεγάλα δίδυμα και μερικές νόστιμες μετατροπές πλωτών ρότορων για συμπαγείς μονάδες που θα βελτιώσουν τα φρένα σας και θα αντισταθμίσουν την πιθανότητα δόνησης. Όλοι οι ρότορες κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας ανοξείδωτο χάλυβα συνήθως με γυαλισμένο κεντρικό διανομέα από ανοξείδωτο χάλυβα και συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία τετραγωνικού κουμπιού κίνησης EBC SD System. Οι μπροστινοί πλωτοί ρότορες EBC διαθέτουν σχέδια 5 ή 9 κουμπιών, ενώ οι πίσω ρότορες μπορούν να περιλαμβάνουν έως και 12 κουμπιά κίνησης για να παρέχουν μια στιβαρή εμφάνιση και στιβαρή μονάδα αντάξια της βαριάς εφαρμογής της. Χρησιμοποιείτε πάντα νέα τακάκια όταν αντικαθιστάτε ρότορες, η χρήση παλαιών ή φθαρμένων μαξιλαριών μπορεί να προκαλέσει καυτά σημεία ή τζάμια του ρότορα και θα προωθήσει το ξεθώριασμα του φρένου και την απώλεια του φρένου.
Oversize MX Brake Rotors

Oversize MX Brake Rotors

Αυτό το κιτ μετατροπής δίσκου / ρότορα Oversize MX παραδίδεται με: Πλήρως επιπλέων ρότορας βέλτιστης διαμέτρου 280mm για να αντικαταστήσει το στερεό στροφέα του αποθέματός σας. (Οι πλήρως πλωτοί ρότορες αντιστέκονται καλύτερα στη στρέβλωση και χειρίζονται καλύτερα τη θερμότητα και τα φορτία), το βρετανικό λέιζερ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί Λεπίδα περιστροφής με το ελαφρύτερο περίγραμμα με αυτοκαθαριζόμενη εξωτερική καμπύλη Νέα λεπίδα στροφέα από ανοξείδωτο ατσάλι από γερμανικό μύλο με κεντρικό διανομέα με λογότυπο EBC Σύστημα κουμπιών κίνησης από ανοξείδωτο ατσάλι με έξι κουμπιά Στήριγμα μεταφοράς αλουμινίου Billet σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον MX Expert Ted Devol στην Καλιφόρνια
Δίσκοι  Enduro

Δίσκοι Enduro

Οι παγκόσμιοι ηγέτες της EBC Brakes στον τομέα των φρένων μοτοσικλετών και ATV είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρουν τώρα ένα νέο στυλ δίσκου φρένων ή ρότορα για οδήγηση Enduro. Γνωστά ως η σειρά EBC Brakes CE, οι νέοι ρότορες κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γερμανικό ανοξείδωτο χάλυβα με έλαστρο, χυτευμένο σε πλινθώματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την ακρίβεια της EBC στη Γερμανία. Αυτός ο μοναδικός χάλυβας δίνει έναν τέλειο συνδυασμό άνθρακα και χρωμίου καθιστώντας το μια ανοξείδωτη μονάδα αλλά με θερμικά επεξεργάσιμα χαρακτηριστικά τέλεια για χρήση εκτός δρόμου. Το χρώμιο στο ατσάλι κρατά μακριά τη σκουριά, το ισοζύγιο άνθρακα επιτρέπει μια τέλεια θερμική επεξεργασία που προσφέρει ολκιμότητα με δύναμη και αποφεύγει τη θερμική πυρόλυση που είναι κοινή με πολλούς ρότορες φρένων "Hard as Granite" κατασκευασμένους με συμβατικούς χάλυβες. Καμία άλλη εταιρεία φρένων δεν χρησιμοποιεί αυτόν τον βαθμό χάλυβα. Είναι ειδικά χυμένο και τυλιγμένο για το EBC.
Vee-Rotors Εμπρός

Vee-Rotors Εμπρός

Αυτό το προϊόν είναι πλήρως ανοξείδωτο ατσάλι θερμικά επεξεργασμένο και μετριάζεται πίσω στη βέλτιστη σκληρότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ - από εταιρείες που δηλώνουν απλώς ότι το προϊόν τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Μερικά από αυτά δεν έχουν σκληρυνθεί και από αυτά που έχουν σκληρυνθεί, άλλα σκληραίνουν σε περίσσεια και μπορεί να εμφανίσουν ρωγμές μέσω της σκληρότητας μεταξύ των οπών και των άκρων. Η EBC εργάστηκε σκληρά για να επιλέξει την ακριβή διαδικασία σκληρότητας και θερμοκρασίας για τους ρότορες φρένων τους.
  • Πλήρως πλωτός σχεδιασμός
  • Προφίλ ρότορα ελαφρύτερου βάρους
  • Διαθέτει κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό συστήματος SD
  • Μαύροι κόμβοι στάνταρ
  • Επιλογές χρώματος
  • Η τυπική προσφορά χρώματος διανομέα είναι ΜΑΥΡΟ.
Φρένα Vee-Rotors Πίσω Δίσκος

Φρένα Vee-Rotors Πίσω Δίσκος

Αυτό το προϊόν είναι πλήρως ανοξείδωτο ατσάλι θερμικά επεξεργασμένο και μετριάζεται πίσω στη βέλτιστη σκληρότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ - από εταιρείες που δηλώνουν απλώς ότι το προϊόν τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Μερικά από αυτά δεν έχουν σκληρυνθεί και από αυτά που έχουν σκληρυνθεί, άλλα σκληραίνουν σε περίσσεια και μπορεί να εμφανίσουν ρωγμές μέσω της σκληρότητας μεταξύ των οπών και των άκρων. Η EBC έχει εργαστεί πολύ και σκληρά για την επιλογή της ακριβούς διαδικασίας σκληρότητας και θερμοκρασίας για τους ρότορες φρένων τους. Θερμική επεξεργασία από ανοξείδωτο χάλυβα Προφίλ ρότορα ελαφρύτερου βάρους Αντιστοίχιση του σχεδιασμού με τα μέτωπα Vee-Rotor
CX Extreme Motorcross Rotors

CX Extreme Motorcross Rotors

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό και ανθεκτικό θερμικά επεξεργασμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτές οι 100% βρετανικής κατασκευής μονάδες παράγονται από την EBC Brakes στο νέο εργοστάσιο Northampton χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας γερμανικό ατσάλι έλασης, θερμικά επεξεργασμένο στην τελειότητα και στη συνέχεια διαμαντένιο σε ακριβές φινίρισμα επιφάνειας και παράλληλο και θα αποδίδουν υπέροχα φρένα σε τιμές χαμηλότερες από τις τιμές του κατασκευαστή. θα αποδώσει και θα διαρκέσει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ένωση φρένων, αλλά οι προτεινόμενες επιλογές τακάκια μας φαίνονται παρακάτω. Ανοξείδωτο ατσάλι θερμικά επεξεργασμένο και σκληρυμένο Το ελαφρύτερο προφίλ βάρους με νέο σχεδιασμό Vee Εξαιρετική εμφάνιση για σύγχρονα μηχανήματα motocross Ισορροπημένα σχέδια εμπρός και πίσω Παίξε το βίντεο Παίξε το βίντεο
Motocross Contour

Motocross Contour

Οι ρότορες Motocross Contour είναι 100% βρετανικής παραγωγής και παράγονται από την EBC Brakes στο νέο εργοστάσιο Northampton με γερμανικό ατσάλι εξαιρετικής ποιότητας, θερμικά επεξεργασμένο στην τελειότητα και έπειτα διαμαντένιο έως ακριβές φινίρισμα επιφάνειας και παραλληλισμό και θα αποδίδουν εξαιρετικά φρένα σε λιγότερο από Τιμές κατασκευαστών που θα αποδώσουν και θα διαρκέσουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ένωση φρένων, αλλά οι προτεινόμενες επιλογές τακάκια μας φαίνονται παρακάτω.
Σειρά MD Motocross

Σειρά MD Motocross

Κορυφαίες σε πωλήσεις ρόδες προφίλ πλήρους κύκλου αντικατάστασης OE κατασκευασμένες από ανθεκτικό και ανθεκτικό θερμικά επεξεργασμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτές οι 100% βρετανικές μονάδες παράγονται από την EBC Brakes στο νέο εργοστάσιο Northampton χρησιμοποιώντας γερμανικό ατσάλι εξαιρετικής ποιότητας, θερμικά επεξεργασμένο στην τελειότητα και έπειτα διαμαντένιο σε ακριβές φινίρισμα επιφάνειας και παραλληλισμό και θα αποδίδουν υπέροχα φρένα σε τιμές χαμηλότερες από τις τιμές του κατασκευαστή. θα αποδώσει και θα διαρκέσει.
Επιλογές χρώματος για Vee Rotors

Επιλογές χρώματος για Vee Rotors

Αν και το τυπικό χρώμα διανομέα για το πρόγραμμα Vee-Rotor is είναι ΜΑΥΡΟ, αυτές οι επιλογές χρωμάτων για Vee-Rotors ™ διατίθενται με ειδικές επιλογές παραγγελίας. Ιστορικά, το κόκκινο και το μπλε ανοδιωμένο κράμα ξεθωριάζει άσχημα σε μια περίοδο 1-2 ετών στο φως του ήλιου. Η ειδική διαδικασία εφαρμογής χρώματος που έχουμε σχεδιάσει για τους ρότορες Vee μας χρησιμοποιεί μια διαδικασία "FIX" που σφραγίζει το χρώμα και ελαχιστοποιεί την απώλεια χρώματος. Οι δίσκοι αντικατάστασης EBC Brakes ™ Vee-Rotors are είναι βρετανικής κατασκευής που χρησιμοποιούν λεπίδες ρότορα από ανοξείδωτο χάλυβα γερμανικής έλασης ακριβείας, με νέο προφίλ μείωσης βάρους προφίλ VEE τοποθετημένο σε ελαφρούς κεντρικούς κόμβους κράματος, χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας EBC τεχνολογία τετραγωνικού κουμπιού κίνησης SD . Τα τετράγωνα κουμπιά κίνησης αντιστέκονται στη χαλάρωση και αποτρέπουν τους κραδασμούς που είναι συνηθισμένοι με κυκλικά πριτσίνια ή κουμπιά χαμηλού κόστους. Οι λεπίδες ρότορα είναι γείωση ακριβείας για γρήγορο και τέλειο κρεβάτι. Όλοι οι δίσκοι EBC ελέγχονται 100% για ακρίβεια και εκροή.
Supermotard Contour

Supermotard Contour

Αναβαθμίστε τη δύναμη διακοπής σας με τα πιο πρόσφατα κιτ δίσκων EBC Oversize Supermoto. Χρησιμοποιώντας την τυπική δαγκάνα σας, το παρεχόμενο βραχίονα, επανατοποθετήστε τη δαγκάνα σε μεγαλύτερη ακτίνα για να αυξήσετε την ισχύ πέδησης και την αίσθηση σε σχέση με το τυπικό μέγεθος δίσκου. Το κιτ για εύκολη εγκατάσταση απαιτεί λίγα λεπτά για να χωρέσει και δίνει σημαντική βελτίωση στο φρένο. Σετ αναβάθμισης ρότορα 320mm με βραχίονα μετεγκατάστασης. Για να παραγγείλετε πρόθεμα με SM, παράδειγμα SM6037C Τα περισσότερα μοντέλα είναι τώρα κατασκευασμένα με περίγραμμα Ισχυρό και εξαιρετικά ελαφρύ Περιλαμβάνει κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα κουμπιών "Square drive" 25% βελτιωμένο φρενάρισμα σε σχέση με τους τυπικούς δίσκους Συνοδεύεται από βραχίονα μεταφοράς κράματος μπιφτέκι
Σειρά MD Ανοξείδωτη Δίσκοι σκούτερ

Σειρά MD Ανοξείδωτη Δίσκοι σκούτερ

Οι δίσκοι σκούτερ της σειράς EBC MD είναι ένας ανοξείδωτος χάλυβας (INOX) που αντικαθιστά το μέγεθος και το σχήμα των αρχικών δίσκων. Για να επιλέξετε αυτά τα μέρη, αναζητήστε τον αριθμό MD στις λίστες καταλόγου και προσθέστε επίθημα "D". Εάν η χαμηλή τιμή είναι ο στόχος σας, τότε οι στροφείς δίσκου από ανοξείδωτο σκούτερ της σειράς MD θα είναι μια εξαιρετική επιλογή, κατασκευασμένοι από χάλυβα σκληρού έλασης, αυτοί οι ρότορες είναι κατασκευασμένοι για να ταιριάζουν με τις αρχικές μονάδες, μηχανικά αποφορτισμένοι για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα παραμόρφωσης του ρότορα , επιφάνεια τελειωμένη για ακριβή ομαλότητα και έπειτα επικάλυψη ψευδαργύρου για την αποφυγή διάβρωσης ή σκουριάς σε περιοχές που δεν έρχονται σε επαφή με το τακάκι. Οι δίσκοι σκούτερ EBC MD Series Stainless Scooter είναι ένα τέλειο ζευγάρι που ταιριάζει με το EBC premium SFA HH Series Scooter Sintered Pads καθώς η γκάμα SFA περιέχει άνθρακα ο οποίος τοποθετεί ένα πολύ λεπτό στρώμα επιφάνειας που αποτρέπει πραγματικά τη διάβρωση στην επιφάνεια του ρότορα.
EBC Brakes Black Chrome Rotors για Μεγάλα Δίδυμα

EBC Brakes Black Chrome Rotors για Μεγάλα Δίδυμα

Κατασκευασμένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτοί οι πλήρως πλωτοί ρότορες φρένων διαθέτουν κεντρικούς κόμβους από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη αντοχή είτε σε γυαλισμένο ανοξείδωτο είτε σε μαύρο χρώμιο πάνω από ανοξείδωτο φινίρισμα. Οι ρότορες EBC χρησιμοποιούν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα κουμπιών SD ή "τετραγωνικής μονάδας δίσκου" που εξηγείται λεπτομερώς στο βίντεο ανασκόπησης προϊόντος σε αυτήν τη σελίδα. Το σύστημα SD εγγυάται φρενάρισμα χωρίς στρεβλώσεις χωρίς κραδασμούς στο μηχάνημα. Όπως συμβαίνει με όλους τους μεγάλους δίδυμους ρότορες EBC , όλα τα εξαρτήματα και το υλικό είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά εκτός από τον κεντρικό κόμβο από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με υψηλή στιλπνότητα, εφαρμόσαμε ένα μαύρο φινίρισμα χρωμίου για τη βελτίωση των καλλυντικών.
VMD - Vintage Style Δίσκοι φρένων

VMD - Vintage Style Δίσκοι φρένων

λαφρύς και μαύρος ανοδιωμένος vintage δίσκος έχει προστεθεί στη γκάμα μας. Είχαμε πολλά αιτήματα για μια εκλεκτής ποιότητας προσαρμογή με σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως κατασκευή από αλουμίνιο σε μπιφτέκι, ελαφρύ, λιγότερο μη αναρτημένο βάρος που επιτρέπει καλύτερο χειρισμό και διακοπή ισχύος. Ιδανικό για τη σκηνή του Café racer.
EBC Brakes ™ Custom Finish Vee-Rotors ™

EBC Brakes ™ Custom Finish Vee-Rotors ™

Παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο τελικό φινίρισμα της ειδικής έκδοσης Splatter Anodised hub, διαθέσιμο σε επιλεγμένα εξαρτήματα μοτοσικλετών Vee-Rotor. Αυτό το μοναδικό νέο φινίρισμα δίνει ευρείες δυνατότητες προσαρμογής σε αναβάτες που θέλουν να εκφράσουν την ατομικότητά τους και να βελτιώσουν ριζικά την αισθητική των μηχανών τους. Η EBC Brakes είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει μια πρώτη παγκόσμια προσαρμοσμένη επιλογή φινιρίσματος στη γκάμα των δίσκων φρένων Vee-Rotor. Αυτά τα προσαρμοσμένα πλήρως πλωτά Vee-Rotors ™ έχουν αναπτυχθεί για να αντιμετωπίσουν την επιθυμία των μοτοσυκλετιστών να ξεχωρίζουν από το πλήθος, επιδιώκοντας να προσαρμόσουν και να αναβαθμίσουν τα ποδήλατά τους και όχι απλώς να αντικαταστήσουν τα φθαρμένα εξαρτήματα με ανταλλακτικά.