τακάκια & δίσκοι φρένων αυτοκινήτου

Τακάκια φρένων αυτοκινήτου

Τακάκια φρένων RP-1 ™ Racing

Τακάκια φρένων RP-1 ™ Racing

συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με πρωτοφανή διαμόρφωση και έλεγχο, με αποτέλεσμα ένα κομμάτι πίστας να μοιάζει μοναδικά διαφορετικό από τον ανταγωνισμό και επιτρέπει στους οδηγούς να βγάλουν το τελευταίο δέκατο από κάθε ζώνη πέδησης.
Τακάκια φρένων RP-X ™ Racing

Τακάκια φρένων RP-X ™ Racing

Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο λανσάρισμα του RP-1 ™, το EBC Brakes Racing αυξάνει τη γκάμα των τακάκια του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την εισαγωγή του τελευταίου υλικού πίστας και αγώνων εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, RP-X.
EBC Bluestuff NDX Τακάκια φρένων Super-Street & Trackday

EBC Bluestuff NDX Τακάκια φρένων Super-Street & Trackday

Το Bluestuff NDX είναι ένα αθλητικό και αγωνιστικό υλικό υψηλής τριβής που τώρα έχει έγκριση R90 σε όλα σχεδόν τα εξαρτήματα της ΕΕ. Για τις αγορές των ΗΠΑ και της Ασίας όπου δεν ισχύει το R90, αυτή η σύνθεση είναι απόλυτα ασφαλής στο δρόμο και η τέλεια επιλογή για οχήματα επιδόσεων που κινούνται σκληρά στο δρόμο ή τις ημέρες πίστας.
Τακάκια φρένων EBC Greenstuff

Τακάκια φρένων EBC Greenstuff

Από τότε που η EBC Brakes ξεκίνησε τη σπορ γκάμα της το 1997, τα τακάκια φρένων EBC Greenstuff sold πούλησαν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια σετ φρένων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και έγιναν το νούμερο ένα που πωλεί το αθλητικό τακάκι EBC .
Φορτηγά, Jeep & SUV  Τακάκια φρένων

Φορτηγά, Jeep & SUV Τακάκια φρένων

Θέλετε καλύτερη ισχύ φρεναρίσματος και ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με μηδενικό θόρυβο; Στη συνέχεια, το ελαφρύ φορτηγό EBC EXTRA DUTY, το Jeep και τα τακάκια των φρένων είναι η λύση.
EBC Truck Yellowstuff Τακάκια φρένων Sport

EBC Truck Yellowstuff Τακάκια φρένων Sport

Λόγω του τεράστιου εύρους θερμότητας, οι εφαρμογές όπου το EBC Yellowstuff θα προσφέρει οφέλη κυμαίνονται από την ταχύτερη χρήση στο δρόμο σε αυτοκίνητα υψηλότερης ιπποδύναμης και τη χρήση αγώνων στα περισσότερα αυτοκίνητα που βασίζονται στο δρόμο, ακόμη και ως αναβάθμιση φρένων σε φορτηγά και SUV.
Τακάκια φρένων EBC Yellowstuff

Τακάκια φρένων EBC Yellowstuff

Η σύνθεση EBC Yellowstuff 3068 είναι καινούργια για το 2021, έχει υψηλή τριβή από το κρύο, δεν απαιτεί προθέρμανση για χρήση στο δρόμο ακόμα όταν φορτώνεται και πραγματικά ζεσταίνει τα φρένα. Ακόμα και μέχρι τα βάρη του φορτηγού, αυτά τα μαξιλάρια πιάνουν και δεν ξεθωριάζουν.
Κεραμικά τακάκια φρένων EBC Redstuff

Κεραμικά τακάκια φρένων EBC Redstuff

Ως το ναυαρχικό υλικό για τα τακάκια δρόμου της EBC για κύρος και ταχύτερα αυτοκίνητα, τα κεραμικά τακάκια φρένων EBC Redstuff θέτουν νέα πρότυπα στην απόδοση των φρένων.
Τακάκια φρένων EBC Ultimax2

Τακάκια φρένων EBC Ultimax2

Εάν χρειάζεστε απλώς ένα ανταλλακτικό ποιότητας OEM, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το τακάκι φρένων Ultimax2.

Δίσκοι φρένων αυτοκινήτων

EBC Premium Rotors Brake

EBC Premium Rotors Brake

Κατασκευασμένο με Χυτοσίδηρο G3000
EBC USR Αυλακωτοί τροχοί φρένων

EBC USR Αυλακωτοί τροχοί φρένων

Επιλέξτε από απλούς στροφέες χωρίς διάτρηση EBC ή στροφείς σπορ σε δύο επιλογές - σειρά GD Sport Rotors ευρείου διαφράγματος για πιο δροσερή λειτουργία ή αθόρυβη σειρά στροφών Ultimax USR με αυλακώσεις.
EBC GD Sports Rotors

EBC GD Sports Rotors

Ο ρότορας με τρύπες με λακκάκια εφευρέθηκε από την EBC τη δεκαετία του '90 και έχει μιμηθεί από πολλούς λόγω της ικανότητάς του να προσφέρει απαέρωση χωρίς δίσκους ή τρύπες ρότορα "Διατρήσεων", η οποία έχει αποδειχθεί ότι προάγει ρωγμές ρότορα.
BC BSD Disc Rotors

BC BSD Disc Rotors

Κατασκευασμένος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο δίσκος BSD είναι διαθέσιμος τόσο για εμπρός όσο και για πίσω εξαρτήματα.

Αγώνες Αυτοκινήτου

Κιτ EBC Racing ™ P2DK

Κιτ EBC Racing ™ P2DK

Οι πλήρως πλωτοί δίσκοι φρένων 2 τεμαχίων της EBC Racing σε συνδυασμό με τα τακάκια Bluestuff-που εστιάζουν στην πίστα αντιπροσωπεύουν την απόλυτη αναβάθμιση φρεναρίσματος για οχήματα υψηλής ισχύος που οδηγούν γρήγορα στο δρόμο ή συχνά οδηγούν στην πίστα. Το υλικό Bluestuff E της EBC είναι εγκεκριμένο με R90 και ως εκ τούτου απολύτως νόμιμο για τους δρόμους, ωστόσο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις επιδόσεις στην πίστα, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για πελάτες που θέλουν να διατηρήσουν το αυτοκίνητό τους νόμιμο αλλά απαιτούν εξαιρετικές επιδόσεις όταν φτάσουν στο ιπποδρόμιο. Το Bluestuff ™ έχει υψηλό επίπεδο τριβής στο κρύο, εξαιρετική «αίσθηση» πεντάλ και διαθέτει μεγαλύτερη αντοχή στο ξεθώριασμα έναντι της δημοφιλούς σύνθεσης Yellowstuff E της EBC. Οι πλήρως πλωτοί δίσκοι φρένων 2 τεμαχίων της EBC Racing είναι κατασκευασμένοι από τα καλύτερα υλικά χωρίς συμβιβασμούς, με αποτέλεσμα έναν από τους υψηλότερης ποιότητας δίσκους φρένων 2 τεμαχίων που διατίθενται στη σημερινή αγορά. Αυτοί οι δίσκοι βρίσκονται εξίσου στο σπίτι στο δρόμο ή στην πίστα αγώνων.
EBC Racing ™ P2DK Kit Yellowstuff Pads and 2-Piece Fully- Floating Discs

EBC Racing ™ P2DK Kit Yellowstuff Pads and 2-Piece Fully- Floating Discs

Οι πλήρως πλωτοί δίσκοι φρένων 2 τεμαχίων της EBC Racing σε συνδυασμό με τα τακάκια Yellowstuff high υψηλής απόδοσης αντιπροσωπεύουν την απόλυτη αναβάθμιση φρεναρίσματος για οχήματα υψηλής ισχύος που οδηγούν γρήγορα στο δρόμο ή συμμετέχουν στην περιστασιακή διαδρομή. Το διάσημο υλικό Yellowstuff E της EBC έχει υψηλό επίπεδο τριβής στο κρύο, διαθέτει εξαιρετική «αίσθηση» πεντάλ και παρουσιάζει ανώτερη αντοχή στο ξεθώριασμα σε σύγκριση με τα εξαρτήματα ΚΑΕ. Τα τακάκια Yellowstuff offer προσφέρουν βάθος ακρίβειας και ελέγχου που τα περισσότερα τακάκια φρένων δεν μπορούσαν παρά να ονειρευτούν, ωστόσο επιτυγχάνουν αυτό το υψηλό επίπεδο απόδοσης χωρίς θυσίες στα επίπεδα θορύβου ή τη σκόνη των τροχών. Δεν είναι περίεργο που το Yellowstuff ™ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές επιβατικών οδικών επιδόσεων στους λάτρεις της οδήγησης σε όλο τον κόσμο. Οι πλήρως πλωτοί δίσκοι φρένων 2 τεμαχίων της EBC Racing είναι κατασκευασμένοι από τα καλύτερα υλικά χωρίς συμβιβασμούς, με αποτέλεσμα έναν από τους υψηλότερης ποιότητας δίσκους φρένων 2 τεμαχίων που διατίθενται στη σημερινή αγορά. Αυτοί οι δίσκοι βρίσκονται εξίσου στο σπίτι στο δρόμο ή στην πίστα αγώνων.
EBC Racing ™ P2DK Kit RP-1 Pads and 2-Piece Fully-Floating Discs

EBC Racing ™ P2DK Kit RP-1 Pads and 2-Piece Fully-Floating Discs

Οι πλήρως πλωτοί δίσκοι φρένων 2 τεμαχίων της EBC Racing combined σε συνδυασμό με τα τακάκια μας RP-1 full πλήρους αγώνα αντιπροσωπεύουν την απόλυτη αναβάθμιση φρεναρίσματος για ειδικά αυτοκίνητα στίβου και αγώνων που αναζητούν κορυφαία επίπεδα επιδόσεων στην πίστα. Το RP-1 ™ είναι το κορυφαίο μαξιλάρι γκάμας της EBC Racing που έχει αναπτυχθεί ανελέητα χωρίς συμβιβασμούς για να ισοδυναμεί ή να κερδίζει την απόδοση ακόμη και των πιο σεβαστών, καθιερωμένων αγωνιστικών στη σημερινή αγορά, κοστίζοντας συχνά διπλάσια ή τριπλάσια τιμή. Το RP-1 ™ δεν είναι εγκεκριμένο κατά R90 και επομένως δεν είναι νόμιμο για δρόμους σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ. Το RP-1 exceptional διαθέτει εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης και ανθεκτικότητα στο ξεθώριασμα, αλλά το επιτυγχάνει με πολύ χαμηλή φθορά δίσκου. Επιπλέον, λόγω της προηγμένης χημείας τριβής, το RP-1 superior παρουσιάζει ανώτερη «αίσθηση» πεντάλ σε σύγκριση με πολλά άλλα «πιασμένα» αγωνιστικά μαξιλαράκια που δίνει στον οδηγό πρωτοφανή επίπεδα ελέγχου και αυτοπεποίθησης σε κάθε γεγονός φρεναρίσματος. Χαρακτηριστικά Ζευγάρι δίσκων φρένων πλήρως επιπλέων 2 τεμαχίων Ένα σετ τακάκια φρένων RP-1 full πλήρους αγώνα Ο αριθμός μέρους επιλέγεται χρησιμοποιώντας πρόθεμα P2DK και επίθημα RP-1
Fully-Floating 2-Piece Brake Rotors

Fully-Floating 2-Piece Brake Rotors

Μετά από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, χιλιάδες ώρες dyno δοκιμών και την κατασκευή μιας ολοκαίνουργιας γραμμής παραγωγής στο EBC Brakes World Head Head στο Northampton του Ηνωμένου Βασιλείου, η EBC είναι στην ευχάριστη θέση να λανσάρει μια νέα γκάμα 2 τεμαχίων υψηλής απόδοσης πλήρως επιπλέων ρότορες φρένων με τη νέα μάρκα EBC Brakes Racing. Ξεκινώντας αυτό το έργο, η αποστολή της ομάδας EBC Brakes Racing ήταν σαφώς καθορισμένη. για την ανάπτυξη της υψηλότερης ποιότητας πλωτού ρότορα φρένων 2 τεμαχίων που διατίθεται στη σημερινή αγορά. Τα εξαρτήματα και η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται σε αυτούς τους ρότορες φρένων αποτελούν παράδειγμα αυτής της επιδίωξης της απόλυτης και απόλυτης ποιότητας, με αποκορύφωμα ένα ρότορα φρένων που ταιριάζει απόλυτα με τις υψηλότερες απαιτήσεις φρεναρίσματος των σύγχρονων οδικών και αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Apollo Balanced Big Brake Kits

Apollo Balanced Big Brake Kits

Κάθε κιτ παρέχεται με όλο το υλικό που χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε πλήρως όλα τα ισοδύναμα εξαρτήματα του συστήματος πέδησης των οχημάτων σας, δίνοντας ένα πιο σταθερό και πιο ευαίσθητο πεντάλ φρένου και σας επιτρέπει να οδηγείτε σκληρότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς την έναρξη του ξεθωριάσματος του φρένου. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα μπροστινά «μεγάλα κιτ φρένων» στην αγορά - τα οποία παρέχουν μόνο τα εξαρτήματα για έναν άξονα - κάθε κιτ φρένων EBC Balanced είναι μια πλήρης αναβάθμιση του οχήματος και συνοδεύεται από αντίστοιχα πίσω τακάκια τριβής που ταιριάζουν στην αρχική δαγκάνα και πλεγμένα γραμμές φρένων για εμπρός και πίσω, εξασφαλίζοντας μια πλήρως ισορροπημένη αναβάθμιση των φρένων που προσφέρει μέγιστη απόδοση φρεναρίσματος.
Δαγκάνα φρένων της σειράς Apollo

Δαγκάνα φρένων της σειράς Apollo

Η ολοκαίνουργια ελαφριά αλλά ισχυρή δαγκάνα φρένων αλουμινίου 4 εμβόλων.Κάθε σώμα δαγκάνας αλουμινίου είναι ανοδιωμένο σκληρά για μακροζωία και στη συνέχεια επικαλύπτεται με βαφή υψηλής θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες δαγκάνες της αγοράς που είναι επικαλυμμένες με σκόνη, το σύστημα υψηλής τεχνολογίας επικάλυψης που χρησιμοποιείται στις δαγκάνες φρένων EBC προέρχεται από την αγορά σκευών και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί. Η επίστρωση δεν θα σπάσει υπό την έκθεση σε ακραία θερμότητα και το χρώμα είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα λόγω υψηλής θερμοκρασίας ή υπεριώδους ακτινοβολίας, διασφαλίζοντας ότι οι δαγκάνες EBC αποδίδουν και φαίνονται υπέροχα για χρόνια.
  • Βελτιστοποιημένη ελαφριά δαγκάνα αλουμινίου FEA, ενισχυμένη με χαλύβδινα μπουλόνια υψηλής αντοχής για μέγιστη ακαμψία
  • Επιλογή μεταξύ σφραγίδων πλήρους πορτμπαγκάζ σκόνης για χρήση στο δρόμο ή εσωτερικών σφραγίδων σκόνης εμβόλου για χρήση στίβου
  • Σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε 100% στο Ηνωμένο Βασίλειο
Διατίθεται σε 4 εντυπωσιακά χρώματα
EBC BRAKES
EBC BRAKES
EBC BRAKES
Red
Μόνο το καλύτερο για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

Μόνο το καλύτερο για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

  • Ενημερώστε μας για τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας και θα σας προτείνουμε ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για εσάς.
  • Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας